Контакт. Уједињено Ваљево Може

Да будемо у контакту :)

Да бисте нас контактирали, попуните контакт образац испод и ми ћемо Вам одговорити што је пре могуће. Ако имате хитна питања, позовите број телефона:

061/1529-103


Facebook

Follow →

Instagram

Contact →

Q& A

Нека често постављана питања и одговори на њих. Ако имате питања која нису овде, слободно нас контактирајте на вама најлакши начин: електронском поштом, путем друштвених мрежа или путем апликација WhatsApp или Viber.

Како могу да подржим вашу листу?

попуните горњи образац, и јавићемо вам када се организује скупљање потписа. Ово нам је први и важан заједнички задатак и биће битно да се што масовније организујемо. Зато се већ данас пријави са својим подацима да можемо да те обавестимо на време.

Како могу да узмем учешће у кампањи?

Укључивање у кампању сВАнуће као волонтер пружа јединствену прилику да директно допринесете остварењу циљева које подржавате. Било да се ради о дистрибуцији пропагандног материјала, организацији догађаја или мобилизацији бирачког тела, ангажовање као волонтер омогућава вам да будете део промене и остварите позитиван утицај на друштво. Ваша енергија, ентузијазам и посвећеност су кључни ресурси у изградњи успешне кампање која ће промовисати наше заједничке политичке вредности и циљеве. Не оклевај — јави нам се што пре!

Која је ваша е-маил адреса?

Можете да нам пишете директно у наше електронско сандуче на адресу: ujedinjenovaljevo@yahoo.com