НАША НАЈВАЖНИЈА ЗАЛАГАЊА:

1. Ујединићемо Ваљево како бисмо заједно решили проблеме и искористили потенцијале које наш град има.

Верујемо у наш град. Поносни смо на чињеницу да у њему живи или је рођено толико паметних, вредних и образованих људи. Чврсто верујемо да ти људи својим знањем, искуством, контактима и добро вољом могу да помогну да наш град реши своје највеће проблеме и искористи најважније потенцијале.

Ујединићемо све Ваљевке и Ваљевце добре воље, јер смо уверени само тако наш град може да иде напред, расте и развија се, мудро користећи, али и чувајући све природне, културне и историјске вредности које наш крај има.

2. О Ваљеву ће се одлучивати у Ваљеву.


Показаћемо да Ваљево није ничије предграђе. Никада више са стране доведени партијски комесари неће доносити најважније одлуке о нашем граду.

Укључићемо у процес доношења најважнијих градских одлука све наше суграђане и тако обезбедити да се поштују жеље и потребе Ваљевки и Ваљеваца.

3. Увешћемо законитост, одговорност и јавност у рад локалне самоуправе.
Да би градска управа и локална комунална предузећа била у служби грађана и привреде Ваљева обезбедићемо пуну примену прописа и потпуну јавност рада свих локалних органа, служби и јавних предузећа. Да се зна ко, шта, када и како ради, као и колико то кошта.

Уједињено Ваљево може. Све.